Euroopan keskuspankin twiittiin iski faktan tarkistus

Euroopan keskuspankki twiittasi Bitcoinista

Euroopan keskuspankin twiittiin iski tänään faktan tarkistus kun he yrittivät sanoa Bitcoinin olevan rikollisuutta varten luotu ja että bitcoinista ei tullut globaalia hajautettua digitaalista valuuttaa vaan se on joutunut petoksien sekä manipulaation uhriksi. ETF hyväksyntäkään ei Euroopan Keskuspankin mielestä muuta sitä tosiasiaa että on bitcoin on kallis, hidas sekä hankala. Tästä on myös kirjoitettu euroopan keskuspankin blogiin artikkeli joka löytyy tästä linkistä.

Euroopan keskuspankin ulostulo on malli esimerkki siitä miten ihmisiä ja erityisesti suuria massoja voidaan hallita, pelko on tehokas työkalu! ”Älkää vaan laittako euroja kiinni kryptoihin koska niillä ei ole mitään arvoa, katsokaa samalla sivuun kun luomme digitaallista euroa ja otamme käyttöön ISO20022 standardin.

Bitcoin on epäonnistunut lupauksessaan olla globaali hajautettu digitaalinen valuutta, eikä sitä käytetä edelleenkään laillisiin siirtoihin. ETF:n viimeisin hyväksyntä ei muuta sitä tosiasiaa, että Bitcoin ei sovellu maksuvälineeksi tai sijoitukseksi.

Twiitin pääset katsomaan tästä, ohessa myös kuva twiitistä:

Euroopan keskuspankin twiittiin iski faktan tarkistus

Sivustomme käyttää evästeitä