Luo profiilisi Lenssiin tästä

Lens – Lohkoketju ja some yhdessä

Lens tuo sosiaallisen median lohkoketjun päälle, lenssin kautta voit striimata, jakaa kuvia sekä tehdä postauksia useilla some alustoilla. Lenssiin voi nyt kuka tahansa tehdä profiilin ja siellä vaikuttaisi olevan hyvin vapaana profiileja, eli nyt jos koskaan kannattaa napata oma lohkoketjun päällä oleva some profiilinsa. Lenssin kautta profiili luodaan mint prosessilla ja se maksaa artikkelin kirjoitus hetkellä 01.03.2024 10 dollaria ja lens profiilin avulla pääset mukaan WEB3 someen.

Profiilin luontia varten tarvitsen kuumalompakon kuten metamask jonka kautta voit yhdistää lompakkosi suoraan lenssin kotisivuille, mint prosessin voit maksaa suoraan stripen kautta tai kryptoilla. Profiilin mint prosessin jälkeen voit muokata profiilisi ja lähteä tutkimaan lohkoketjun some maailmaa esimerkiksi Hey palvelun kautta tästä.

Leger - markkinoiden paras kylmälompakko

Lohkoketju some kanavat

Lohkoketjun päällä on useita some kanavia joissa voidaan tehdä erilaisia asioita, se mikä tekee näistä kaikista ainutlaatuisia on se että sinä palvelun käyttäjänä omistat sisällön mitä sinne jaat kun taas perinteisissä some kanavissa käyttäjä luo sisältöä palveluun jossa palvelun tarjoaja omistaa sen sisällön mitä käyttäjät sinne luovat. Lohkoketju some alustat ovatkin uusi tapa lähestyä somea ja suosittelemme ainakin tutustumaan lens protokollaan ja sitä kautta lenssin päälle rakennettuihin some kanaviin, yhdellä lens profiililla pääset mukaan näihin kaikkiin.

On myös hyvä muistaa että nyt ollaan varhaisessa vaiheessa näiden lohkoketjujen päällä toimivien some kanavien kanssa ja tulevaisuudessa näitä kanavia tullaan käyttämään yhä enemmän ole siis ensimmäisten joukossa ja siirry tulevaisuuden someen jo tänään!

Trezor on edullisempi kylmälompakko

Mitä vaihtoehtoja on olemassa?

  • Hey: Hey on vähän samanlainen some alusta kuin twitter eli siis nykyinen X palvelu.
  • ORB: Orb on sovellus jonka voit ladata Play Storesta ja Google Play kaupasta.
  • Lenspeer: Lenspeer palvelun kautta voit striimata, julkaista popcasteja ja paljon muuta
  • Phaver: Phaver on mobiilissa toimiva some alusta joka ladataan play storen tai google playn kautta.
  • Bloomers: Bloomers palvelun kautta voit striimata Lens profiilillasi

Lens some kanavat

Lenssin päällä on toki enemmänkin some alustoja ja kokoajan rakennetaan uusia alustoja joilla voidaan tehdä erilaisia asioita ja nyt jos koskaan kannattaa tutustua WEB3 someen ja liitty mukaan. Tästä pääset tutustumaan miten Lens kehittyy lenscan palvelussa.

Bonsai tokeni

Bonsai on lenssissä käytettävä tokeni jonka avulla voit kerätä postauksia, kuvia, videoita, musiikkia ja paljon muuta. Bonsailla on tulossa airdrop joka jaetaan tokenin käyttäjille, eli henkilöille jotka käyttävät bonsaita lens protokollassa. Bonsai on myös hakenut coingeckolta hyväksyntää ja siihen pääset tutustumaan coingeckon terminaalissa tästä, voit myös ostaa bonsai tokenia polygonilla uniswapissa. Muista myös tsekata bonsain kotisivuilta aktiiviset airdropit ja muut tiedot, bonsai on DN-404 tokeni (Divisible NFT-404).

Billfoldin avulla suojaat kryptolompakkosi avaimet

Sivustomme käyttää evästeitä